Gewoon INBRENGEN


de leukste collectie kleding met & zonder ervaring van oversized tot comfy”

Heb jij ook mooie & recente 2ehands voorjaar ,~en zomer (merk)kleding? Verkoop het bij Gewoon Pisa, ontvang 40% van de verkoopprijs na verkoop van je items. 

Maximaal 15 stuks per keer inbrengen, selecteer zelf je mooiste kledingstukken, lederen accessoires & schoenen van deze tijd

uiteraard gestreken, heel & schoon gewassen.  Voorzien van je Naam en Klantnummer

Bij meerdere hoeveelheid eerst even overleg of een e-mailtje sturen cindy.pisa@hetnet.nl


U krijgt 40% van de opbrengst, de inbreng hangt 4 tot 6 weken in de winkel, als deze toch niet verkocht is verdeel ik het onder de goede doelen waar ik mee samenwerk. Asl er een jaar geen activiteit op uw klantnummer is, vervalt uw inschrijving. 

bij Gewoon Pisa INBRENGEN:

Dames, Kinder & Heren kleding/accessoires is welkom mits gestreken, heel en schoon gewassen. Zonder de haren van uw huisdier.

Schoeisel apart van de kleding verpakken, graag schoon, zonder deffecten aan hakken/neuzen/zolen.

Altijd welkom: Bijzondere sieraden (zilveren of gouden) luxe hoeden, luxe shaw’ls, lederen riemen&tassen. Retro & vintage accessoires.

GEWOON NIET INBRENGEN:Kleding/schoenen welke gedateerd, zichtbaar gedragen, niet gewassen of gestreken, stuk, vermaakt zijn of de haren van uw huisdier bezitten, wil en kan ik niet bij Gewoon Pisa verkopen.

Basis kleding van goedkopere warenhuizen/supermarkten zoals, Lidl, Primark, scapino, AH, Action, Zeeman, Ali-Express, (gedragen) sokken, ondergoed en linnen gewoon in de kleding bakken van de gemeente doneren.

Het zorgvuldig aanbieden van uw kleding komt de kwaliteit ten goede zodat een ieder kan vinden wat hij of zij zoekt. Met zorg selecteer ik de inbreng, het kan zijn dat ik items of kleding niet inneem vanwege de voorraad die er op dat moment is of omdat het niet past in het assortiment.

 

Gewoon Pisa is altijd op zoek naar nieuwe aanvulling voor de winkel. Als u niet over een klantnummer beschikt en graag uw kleding wilt inbrengen, kom dan gewoon even langs en neem vast tien van uw mooiste items mee.