Gewoon INBRENGEN


Zomer kleding inbrengen is niet meer mogelijk.

Van harte welkom om je goede, schone & gestreken winter kleding
in te brengen.

vanwege de Corona situatie is het alleen na overleg mogelijk om kleding in te leveren

Gewoon de leukste collectie van oversized tot comfy

Gewoon Pisa is altijd op zoek naar nieuwe aanvulling voor de winkel. Als u niet over een klantnummer beschikt en graag uw kleding wilt inbrengen, kom dan gewoon even langs en neem vast tien van uw mooiste stuks mee.

 

GRAAG INBRENGEN: Recente hippe & vlotte kleding ZGAN of nieuw,  Dames, Kinder & Heren kleding dient gestreken, heel en schoon gewassen te zijn. Zonder de haren van uw huisdier<o) Graag aanleveren in handzame tassen, (geen dozen) voorzien van uw naam & klantnummer. Kinder, baby & Heren kleding alleen inbrengen als dit maximaal 1 seizoen gedragen of nieuw is. Schoeisel apart van uw kleding verpakken, graag schoon en zonder deffecten* aan hakken/neuzen/zolen. Bijzondere sieraden, hoeden, shaw’ls, lederen riemen&tassen zijn altijd welkom.

 

GEWOON NIET INBRENGEN: Kleding/schoenen welke gedateerd, zichtbaar gedragen, niet gewassen, vermaakt zijn of de haren van uw huisdier bezitten, wil en kan ik niet voor u verkopen.

Basis kleding van goedkopere warenhuizen/supermarkten zoals, Lidl, Primark, scapino, AH, Action, Zeeman, Hema, Pull and Bear, gedragen sokken en ondergoed kunt u in de kleding bakken van de gemeente doneren. Deze kleding, hoe mooi het vaak ook is, verkoopt helaas niet bij Gewoon Pisa.

Het zorgvuldig aanbieden van uw kleding komt de kwaliteit ten goede zodat een ieder kan vinden wat hij of zij zoekt. Met zorg selecteer ik uw inbreng, het kan zijn dat ik items of uw kleding niet inneem vanwege de voorraad die er op dat moment is of omdat het niet past in het assortiment.

U krijgt 40% van de opbrengst, uw kleding hangt ongeveer 4 tot 6 weken in de winkel, als uw kleding niet verkocht is verdeel ik het onder de goede doelen waar ik mee samenwerk.