Gewoon INBRENGEN

                               Uw voorjaar’s-, & zomer kleding is van harte welkom, 

Gewoon Pisa is altijd op zoek naar mooie aanvulling voor de winkel, heeft u, vlotte, recente of nieuwe merk kleding wees welkom. Als u niet over een klantnummer beschikt en u wilt graag uw kleding inbrengen in Gewoon Pisa. Kom dan naar de winkel en neem vast tien van uw mooiste stuks mee.

GEWOON GRAAG INBRENGEN: Dames, Kinder & Heren kleding: Recente vlotte kleding ZGAN of nieuw. Kleding dient gestreken, heel en schoon gewassen te zijn*, Graag aanleveren in kleine handzame tassen, (geen dozen) voorzien van uw naam & klantnummer.

Kinder, baby & Heren kleding alleen inbrengen als dit maximaal 1 seizoen gedragen of nieuw is.

Schoeisel apart van uw kleding verpakken, graag recente modellen, schoon en zonder deffecten* aan hakken/neuzen/zolen.

Bijzondere sieraden, hoeden, shaw’ls & Lederen riemen, tassen zijn altijd welkom.

(*geen deffecten, niet vaal, doorgedragen of met de haren van uw huisdier,).

GEWOON NIET INBRENGEN: Kleding/schoenen welke gedateerd, zichtbaar gedragen, niet gewassen, vermaakt of de haren van uw huisdier bezitten, wil en kan ik niet voor u verkopen.

Basis kleding van goedkopere warenhuizen/supermarkten zoals, Hema, Lidl, Primark, scapino, AH, Action, Zeeman, gedragen sokken en ondergoed kunt u in de kleding bakken van de gemeente doneren.

Het zorgvuldig aanbieden van uw kleding komt de kwaliteit ten goede zodat een ieder kan vinden wat hij of zij zoekt. Met zorg selecteer ik uw inbreng, het kan zijn dat ik items of uw kleding niet inneem vanwege de voorraad die er op dat moment is of omdat het niet past in het assortiment.